Fager kétszertört görgős titánium alátét oliven zabla Alice

54 190 Ft

Cikkszám: FG0123

Titánium belső szájrésszel ellátott oliven zabla középen görgővel.

Amennyiben a lovadat az alábbiak valamelyikével jellemeznéd úgy ez a zabla kiváló választás:
– néha támaszkodik néha nem
– lassan reagál a szársegítségekre
– a szája kemény
– a ló merev
– érzékenyen reagál a szájszegletre ható nyomásra

Gyűjts akár 1 355 pontot.

Leírás

Tartós és minőségi titániumból készült zabla.

A szájrész megformálásnak köszönhetően finoman leveszi a nyomást a nyelv középső pontjáról és inkább a ló nyelvének széleire hat.  A titánium görgő nem csak lefoglalja a lovat, de a merev lovak könnyebben ellazulnak. Továbbá a mozgó görgő segít mobilizálni a ló alsó állkapcsát és elősegíti az ellazulást továbbá a nyálképződést.

Alátét zablaként is használható. A zablakarikák megformálásának köszönhetően nem csípi be a ló szájszegletét, így nem okoz sebeket.

Speciális Anoblast technikával ellátott zabla, amely így a piac legkiválóbb és legellenállóbb titánium zablája. A szürke szín a megmunkálás során keletkezik.

A titán egy csodálatos anyag amely sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik amelyeket a lovak kedvelnek. A Fager által használt orvosi titánium meleg tapintású, kellemesebb érzést nyújt a lovaknak mint az acél zablák főleg hideg időjárásban. A titán továbbá rendkívül ellenálló és időtálló anyag. Továbbá ez az anyag nem toxikus és hipoallergén ami azt jelenti, hogy nem okoz allergiás reakciókat. A titán íztelen anyag azonban a lovak szívesen elfogadják.

Tulajdonságok

További információk

Méret

, , ,