NAF MSM por 300G

14 500 Ft

Cikkszám: E721007030

Az MSM elengedhetetlen az ízületeket körülvevő kötőszövetek egészségéhez és rugalmasságához. A kén minden élő sejt, köztük az aminosavak, vitaminok és porcok nélkülözhetetlen része. Azonban sok kénforrást a ló szervezete nem szív fel és nem használ fel hatékonyan.

A metil-szulfonil-metán (MSM) a ló természetes táplálékában előforduló szerves formában lévő kén, de nagyrészt a kemény takarmány és a tartósított takarmány feldolgozása eltávolítja. Ezért az istállóban tartott ló étrendje valószínűleg hiányos lesz ebből a legfontosabb tápanyagból.

Az MSM gazdag biológiailag hozzáférhető kénben, amely létfontosságú a lágyszövetek, inak, szalagok és izmok egészségéhez. Az MSM ajánlott adagolása biztosítja, hogy a megfelelő kénszintet azokon a területeken juttatják el, ahol a legnagyobb szükség van rá, például az ízület lágyszöveti elemeire. A NAF kizárólag prémium minőségű MSM-et használ, amelyet az UFAS által akkreditált beszállítók biztosítanak a kiváló minőségű, biztonságos termék biztosítása érdekében.

Vásárold meg ezt a terméket most, és szerezz 363 pontot!

Leírás

Az MSM (Metyl Sulphonyl Methan) a természetben előforduló szerves kénvegyület mely gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású és elősegíti az izületek és izmok gyors regenerálódását. Segítenek az izületi gyulladások, duzzanatok elleni védekezésében és szövetgyógyulásban.

Lovak és pónik számára az első 10 napban 4-5 mérőkanál naponta, majd 1-3 mérőkanál naponta.

Tulajdonságok

További információk

Méret